Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

Seitsemän arkkienkeliä ja iltatähti

Enkeleiden johdossa on seitsemän mahtavaa arkkienkeliä, joilla on omat erikoisalueensa. Jokaisella arkkienkelillä on sekä maskuliininen että feminiininen puolensa; kaksoisliekki eli arkeia kuvastaa feminiinistä vastinetta. Samoin kuin muilta enkeleiltä, myös arkkienkeleiltä voi pyytää apua ja opastusta eri elämäntilanteissa.

Suojelusenkelit on tehty kuvastamaan jokaista arkkienkeliä ja nimetty heidän feminiinisten vastineidensa, kaksoisliekkiensä mukaan. Arkkienkeleitä niin kuin muitakin enkeleitä on väritetty milloin minkäkin värisiksi, tässä ns. oikeat värit. Kaksoisliekillä värit vaihtelevat ja moni luuleekin niitä arkkienkeleiksi. Kuvat eivät ole ihan niin kuin niiden pitäisi, mutta sinne päin. Toivottavasti ymmärrät tarkoitukseni. Allaolevat ovat hyvin lyhykäisesti kerrottuja.


 


Mikael

Väri: sininen

Nimen merkitys: "Hän, joka on Jumalan kaltainen"

Toimialue: Suojelu, rohkeus, vahvuus. Varjelee vaaroilta.

Kaksoisliekki: Faith- Suojelu, rohkeus, vahvuus

 

Arkkienkeli Mikael johtaa suojelusenkeleitä, jotka pyydettäessä varjelevat ihmisiä onnettomuuksilta ja pelastavat hätään joutuneita. Mikael on soturi ja johtaja, hänet kuvataan miekka ja kilpi kädessään. Hän edustaa aloitekykyä, tahdonvoimaa ja rohkeutta. Mikael antaa voimaa tehtävien suorittamiseen, hän auttaa myös vahvistamaan itsetuntoa. Juutalaisessa, kristillisessä ja islamilaisessa perinteessä arkkienkeli Mikael on suuresti arvostettu Herran joukkojen päällikkö.


 


Jofiel

Väri: keltainen

Nimen merkitys: " kauneus"

Toimialue: Viisaus, ymmärrys, innoitus

Kaksoisliekki: Christine- Viisaus, ymmärrys, innoitus

 

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Keltainen on älyn väri, se syvenee kultaiseksi, kun avaudumme korkeammalle viisaudelle. Jofiel tuo oivallusta ja ymmärrystä, hän valaisee korkeinta tietä jokaiselle yksilölle. Jofiel ja Christine toimivat erityisesti opettajien ja opiskelijoiden tukena eri oppilaitoksissa ja auttavat omaksumaan tietoa. He myös opastavat meitä luottamaan näkemyksiimme ja olemaan uskollisia vakaumuksillemme.

 

 

 


 

 

 


Samuel

Väri: vaaleanpunainen

Nimen merkitys: "Hän, joka näkee totuuden"

Toimialue: Rakkaus, myötätunto, luovuus

Kaksoisliekki: Charity- Rakkaus, myötätunto, luovuus

 

Arkkienkeli Samuel toimii pyyteettömän rakkauden välittäjänä, hän opastaa ilmaisemaan rakkautta luovuuden välityksellä. Samuel avaa sydänenergiaa ja tuo valoa taiteilijoille sekä kaikille, jotka haluavat tehdä työtä sydämestään. Hän auttaa luopumaan kaunasta ja antamaan anteeksi. Samuelin rakkauden enkelit lohduttavat sydänsuruissa ja auttavat vapautumaan negatiivisista tunteista. He auttavat myös löytämään kadonneita esineitä.

 


 


Gabriel

Väri: valkoinen

Nimen merkitys: "henkinen on vahvuuteni"

Toimialue: Ohjaus, selkeys, sopusointu

Kaksoisliekki: Hope-Ohjaus, selkeys, sopusointu

 

Arkkienkeli Gabriel ja hänen ohjaavat enkelinsä auttavat meitä ymmärtämään elämäntehtävämme. Gabriel opastaa näkemään korkeamman suunnitelmamme ja kulkemaan meille tarkoitettua polkua luottavaisina. Hän tuo toivoa, hengen valoa ja selkeyttä mieliimme. Gabriel ja Hope muistuttavat meitä todellisista mahdollisuuksistamme. Arkkienkeli Gabrielilta voi pyytää myös kurinalaisuutta ja sitkeyttä oman suunnitelman toteuttamiseen.

 

 

 

 


 


Rafael

Väri: vihreä

Nimen merkitys: "sinä olet parantanut"

Toimialue: Parantaminen, runsaus, totuus

Kaksoisliekki: Maria- Parantaminen, runsaus, totuus

 

Arkkienkeli Rafael auttaa kehoa, mieltä ja sielua parantumaan ja eheytymään. Hänen parantavat enkelinsä työskentelevät terveyden puolesta ja toimivat ammattiparantajien tukena. Rafael opastaa meitä avaamaan sisäistä näkemystämme ja kehittämään intuitiotamme. Hän on myös runsauden ja matkustamisen arkkienkeli. Rafaelin kaksoisliekki Maria, Jeesuksen äiti, edustaa äidillistä ja myötätuntoista energiaa. Hänet tunnetaan myös Enkelten kuningattarena.

 


 


Uriel

Väri: Purppura ja kulta

Nimen merkitys: "elämän tuli"

Toimialue: Rauha, tyyneys, ristiriitojen ratkeaminen

Kaksoisliekki: Aurora- Rauha, tyyneys, ristiriitojen ratkeaminen

 

Arkkienkeli Uriel ja hänen rauhanenkelinsä tuovat sopusointua sekä maailman epävakaisiin tilanteisiin että ihmisten mieliin.He pehmentävät epäsopua esimerkiksi perheenjäsenten välillä ja antavat voimaa luopua vihasta ja ärtymyksen tunteista. Uriel auttaa irtautumaan peloista ja saamaan yhteyden sisimpämme rauhaan ja viisauteen. Kutsuttaessa Urielin rauhanenkelit edistävät aktiivisesti rauhaa siellä, missä on sotia ja levottomuuksia.

 

 

 

 


 


Zadkiel

Väri: Vaalea violetti

Nimen merkitys: "oikeamielisyys"

Toimialue : Muutos, ilo, armo

Kaksoisliekki: Amethyst- Muutos, ilo, armo

 

Arkkienkeli Zadkiel auttaa erityisesti vapautumaan kaikesta kielteisestä, joka estää meitä avautumasta muutokselle. Hänet tunnetaan myös vapauden arkkienkelinä. Zadkiel ja Amethyst antavat meille voimaa muuttua armon ja myötätunnon avulla. He puhdistavat negatiivisia uskomuksia voimallisella violetilla liekillä, joka polttaa pois kaiken rajoittavan energian. Zadkielin ilon enkelit valaisevat tietämme kohti myönteistä muutosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Iltatähti

Väri: monivärinen/kulta

Nimen merkitys: ”hyvyys”

Evening star – hyvyys, rakkaus, intohimo, ystävyys ja lasten suojelija.

Enkeleihin kuuluu myös Iltatähti, joka edustaa hyvyyttä ja odottaa juuri sitä viestiä välitettäväkseen, jonka haluat ystävällesi itse laatia! Iltatähti on veenus planetan enkeli. Olet varmaan kuullut puhuttavan ”tämä on meidän iltatähti” kun kyseessä on lapsi joka on joko imeen voimalla syntynyt  vanhempien suurestä iästä huolimatta.

 

Valkoinen Noita