Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

KAKSONEN 2010

 

- Rakkaus ja ystävyys 2010

- 2010 vuosi on suurten onnellisuuksien aikaa varsinkin naimattomille ja erityisesti naisille. Onnea tulee löytymään joka saralla niin raha, työ, perhe kuin ystävyys asioissakin, jne.… Vuosi tuo tullessaan jännittyneitä hetkiä vaikka, ja jotkut niistä voi olla  vaikeuksista johtuvaa, joita syntyy etenkin suhteessa oleville kaksosille, parisi vaatii enemmän sitoutumista ja huomiota tänä vuonna. Ehkä parisi  tuntee olevansa jotenkin yksin, ja siksi parisi on suunnattu parisuhteen ulkopuolisiin suhteisiin joka antaa hänelle enemmän itsetuntoa. Näistä koituu kuitenkin vähäisiä komplikaatioita, ja yleensä kaksonen on sitä mieltä, että pikku flirtti välillä on  tarpeellista ja vahvistaa suhdetta.

Kaksosille rakkaus tuo monia mahdollisuuksia vuoden 2010 aikana ja jopa naimisiin menee tänä vuonna eniten kaksosia. Tämä vuosi tuo yksinäisille säpinää, aivan samalla lailla kuin vakiintuneeseen suhteeseenkin. Välillä mennään lujaa pää pilvissä ja taas välillä hartiat maassa. Kaksonen ei kumminkaan tänä vuonna ole samanlainen hairahtelija kuin normaalisti tai mikä on kaksosten normaali olotila (vanha sanonta jos menet naimisiin kaksosen kanssa, et mene yhden vaan haaremin kanssa). Mutta kaksonen tuntee tänä vuonna älykkyyden salat ja itsehillinnän, vaikka se

saattaakin joskus tuntea, että perhe on pakkopullaa sinulle, ja toisaalta olet samalla sitä mieltä ,että kun rakastat kaikki hajalle, mutta myös sitä mieltä, joskus saat vähän palata menneisyyteen, tai vain tarvitset vähän enemmän tilaa itsellesi. Älä ole huolissasi, sillä näitä tunteita tai huolenaiheita ei ole tarkoitettu sinun yksin kestettäväksi tai täyttämään velvoitteen tunteiden pakosta, eikä sinun tarvitse saavuttaa mitään selittämällä. Ystävät ovat sinua varten ja niitä sinulla totisesti piisaa. Nyt on ystävien vuoro kuunnella sinua, kun sinä olit  viimevuonna se joka kuuntelit. Sinusta tuntuu ehkä nololta pyytää apua stressiisi ja rakkaus ongelmiisi, mutta muista niinhän se kaverisikin teki viimeksi. Rakkaus täyttää kaikki kuopat ja loput kuopat peittää yhteistyökumppanisi/ystäväsi ja teidän perhe. Olet edelleenkin kunnioitettu ja rakastettu, kaikkien lellikki, mutta perheesi ja ystäväsi ovat ne jotka antaa voimaa. Joku perheen jäsen kokee terveysongelmia tämän vuoden aikana, jotka aiheuttavat erityistä huolta.

 

-         Raha ja työelämä 2010

Tänä vuonna olet tähtien suosikki. Tämän vuoden kaksonen nauttii paljon ja voi olla mahdollisuus kääntää harrastus tai ajanviete osaksi kannattavaa toimintaa. Vuodessa 2010 on paljon onnea ja kaikki liittyvät rahaan, työpaikkoihin ja yrityksiin.

Kaksosilla on monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja saada suurta menestystä työssänne. Sentimentaalisella alalla, ei kuitenkaan ongelmitta selvitä, mutta jos pyrimme voittamaan ne ilman suurempia ongelmia, ja oppia paljon tässä prosessissa. Saturnuksen ja Jupiterin läsnäolo on hyväksi tänä vuonna, joka johtaa ylimääräiseen menestytykseen työssä ja tutkimuksia.

Uranus on Kaloissa, teidän kymmenennessä huoneessa, ja tämä tarkoittaa sitä, että voi olla odottamattomia muutoksia elämässäsi kuten on tapahtunut viime vuosina. Voit vaihtaa työn vuoden 2010 aikana tai entinen työ tarjoaa sinulle uutta vastuuta ja palkankorotusta nykyistä työtä. Jos työskentelet politiikassa, se hyvin todennäköisesti tarjota uuden toimiston ja paljon tärkeämmän aseman kuin nykyinen asema. 2010 kaksoset tuntevat voivansa ottaa uusia sitoumuksia. Joita sinulla on aina paljon vuoden 2010 aikana, koska mikään ei saa mielestäsi antaa pois, mutta vuosi palkitsee sinut, kun teet työtä kannattavaa. Sinun on myös opittava puhumaan vilpittömästi, viranomaisten tykönä ja läsnä ollessa. Saturnus neljännessä huoneessa auttaa sinua ilmaisemaan ideasi selkeästi.

Kunnes vuoden loppua Jupiter on koripionissa, joka on kahdeksas huone kaksosilla. Tämä osoittaa, että se on hyvä aika ottaa lainoja jos siihen on tarve ja mahdollisesti parisi saa palkankorotuksen. Se voi tehdä jonkinlaista yhteistä hyötyä teidän talouteen.

 

-         Kooste vuodesta 2010

Vuosi 2010 lupaa olla parempi vuosi, kaksosille kuin edellisvuosi. Tämä vuosi voidaan jakaa kahteen osaan - erittäin hyvä, monia mahdollisuuksia, jotka liittyvät kaikkeen osaan elämässäsi, ja muut joitakin vaikeuksia ja ongelmia, kiitos teidän hyvästä maineesta, kurista ja organisaattorin taidoista. Sinun täytyy löytää tasapaino elämäänne ja kaksosilla tulee vakavasti ottaa hauskanpito ja  ratkaista ongelmansa. Kuten terveydessäkin, on mahdollista, että jos et hoida terveyttäsi kunnolla, kun Mars saattaa aiheuttaa fyysisiä tai psyykkisiä häiriöitä. Vuosi on varsin vaativa kaikilla rintamilla, tulee stressiä ja saatat olla vihainen tai ärtynyt näiden asioiden seurauksena. Muista pitää huolta hyvinvoinnistasi negatiivisten asioiden ja tapahtumien poistamiseksi. Kaksosilla on olemassa mahdollisuuksia tänä vuonna matkustella ja myös tehdä ostoksia vaikka ostamalla uuden auton tai vaikka talon.