Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

KALAT 2010

 

- Rakkaus ja ystävyys

2010 on hyvä vuosi kaloille etsiä rakkautta ja suhteita. Tähdet ovat suopeita tälle merkille ja se tuo tullessaan pitkiä suhteita, vakaamusta, sitoumuksia kuin aiemmin ne ovat olleet hyvin pinta puolisia raapaisuja ja seikkailuja. Kalojen tulee olla avoimia kumppanilleen ja kertoa tunteensa, muutoin tulee ongelmia. Salaisuuksia ei tänä vuonna saa olla muista kuinka monta suhdetta ne on sinulta vieneet. Katkenneet suhteet ponnahtaa uudelleen kukkaan, mutta ne ovat vain välietappi ja sinun on aika siirtyä pilvistä maankamaralle todellisuuteen ja aloittaa vakaa suhde niiden miljoonien seikkailujen sijaan.  2010 on kaloille niin hyvä rakkaudessa jos vain haluat saat unelma hääsi. Mitä sosiaalielämääsi tulee , älä tänä vuonna osallistu kaikki kissanristiäisiin mitä sinulle tarjotaan, koita rauhoittua ja vakavoitua. Anna itsellesi aikaa rauhoittua ja kasvaa uutta aidompaa elämää varten, sitä elämää jossa sinä ja kumppani olette saman arvoisia ja annatte toisillenne hänen tarvitseman lepohetken jatkuvan menon sijaan. Tulet saaman yllätyksiä vastakkais sukupuolelta mikä nostaa sinun mielialaasi korkeammalle. Sinulla on paljon ystäviä jotka ovat hyviä kuuntelijoita ja pitävät salaisuutesi omana tietonaan. Sinulla on loppuvuodesta pientä erimielisyttä sukulaistesi kanssa.

 

- Raha ja työ

Tämä vuosi tuo merkittäviä muutoksia kaloille myös raha asioissa. Työttömille on luvassa töitä ja ne ketkä on jo töissä on luvassa uusia tuulia ja muutoksia parempaan. Palkankorotuksia tai jotain bonusta on luvassa tänä vuonna.

Kaikki viittaa siihen että vuosi 2010 on ennen kaikkea hyvä, onnea, menestystä ja hyvinvointia, mitä sitä voisi muuta toivoakkaan ? Ystävä tai kumppani auttaa sinua eteenpäin jonkinnäköisessä liiketoiminnan hankkeessa. Jos sinulla on velkaa nyt sen aika maksaa pois tai jos joku on sinulle velkaa saat sen tänä vuonna pois. Ansaitset kunnioitusta ystäviltä ja työkavereilta.

 

-kooste vuodesta 2010

Tulet onnistumaan tänä vuonna kaikessa mitä teet. Ensimmäisten kuukausien aikana on jotakin pientä hämminkiä tai estettä, mutta heinäkuussa ja sen jälkeen kaikki on puhtaan valkoista. Terveys on sinulla hyvä ja oletkin päättänyt tänä vuonna satsata terveyteen enemmän kuin koskaan. Liikuntaa ei tule puuttumaan kaloilta tänä vuonna.