Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

LEIJONA 2010

 

- Rakkaus ja ystävyys

2010 vuosi tuo leijonalle erittäin tyydyttävän näkökulman suhteisiin. Vanhat parit löytävät uuden kipinän joka tuo suurta rakkautta ja harmoniaa. Heidän tulee annettava enemmän periksi, mutta palkkio on mahtava. Jos olet rakastunut leijona, mutta et ole vielä uskaltanut paljastaa sitä nyt on se oikea hetki tarttua toimeen. Neptunus joka edustaa inspiraatiota ja toivoa jatkaa oloaan teidän kuudennessa huoneessa kalojen kanssa tuo suhteita. Vanhoihin suhteisiin siis se tuo uutta potkua ja voimaa. Tulet saamaan hyviä uutisia ulkomailta sukulaiselta joka asuu siellä, mutta pieniä vaikeuksia ja pettymyksiä oman perheen ja ystävien suhteen. Sinun on syytä olla varovainen ystäviesi suhteen ja katsoa tarkkaan kenet siksi valitset. Ystävät tuovat ongelmia kotiisi ja jopa petos on mahdollinen.

 

- Raha ja työ

2010 on erittäin mielenkiintoinen ja positiivinen leijonille, varsinkin kesäkuusta lähtien. Monet odottavat uusia töitä ja vastuuta joihin on kaikki mahdollisuudet. Ne jotka eivät ole tyytyväisiä nykyiseen työhönsä onnistuvat vaihtamaan sen ongelmitta. Ne jotka ovat työttöminä nyt saavat mahdollisuuden löytää työtä tai laittaa vaikka oma yrityksen pystyyn. Tänä vuonna leijonien on tunnustettava omat vahvuutensa ja käyttää niitä tulevassa työssä. Loppuvuodesta 2010 Jupiter tulee kauriiseen kuudennessa työn huoneeseen leijonilla. Koko 2010 vuoden Jupiter edistää uraasi ja löydät lisää mahdollisuuksia, mutta myös enemmän vastuuta joka sinun on myös muistettava, eikä vastuusta voi luistaa. Pääset eroon tämän vuoden aikana jostakin erittäin negatiivisesta olosta, tilasta tai tilanteesta joka sinulla on ollut jo jonkin aikaa. Huono uutinen on se että Saturnus siirtyy rahahuoneeseen, joka pakottaa sinut ratkaisemaan taloudellisia ongelmia ja kiinnittämään enemmänhuomiota rahan kulutukseen ja sen tasapainottamiseen, etenkin syyskuussa rahasta on suuri huoli. Uranus on edelleen kahdeksannessa huoneessa joka edustaa resurssien jatkumista ja huolia. Perheen kanssa pieniä ongelmia joita kannattaa ratkaista heti puhumalla , ettei asia likka paisu tai tule väärinymmärryksiä.

 

- Kooste vuodesta 2010

Leijonien on varottava mahdollisia terveysongelmia jotka liittyvät mm anemiaan ja vatsaan. Muista syödä hyvin ja terveellisesti. Marraskuu on hyvä. Et saa tehdä suuria ratkaisuja huhti- ja elokuussa. Sinulla on tänä vuonna suuri etu luovuudestasi. Pitkiin matkoihin ei ole nyt varaa. Muutoin vuosi on hyvä ja saat avustusta vaikeisiin päätöksiin.