Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

OINAS 2010

 

- Rakkaus ja ystävyys

Oinas on vuonna 2010 yhteistyö päähenkilö joka jostain syystä uuvuttaa sinua, tarvitset kärsivällisyyttä yhteistyökumppaniesi ja ystäviesi kanssa jotta selviät heidän ”riepottelustaan”. Joudut luopumaan itsenäisyydestäsi suhteesi takia. Parisi pyytää lisää sitoutumista ja sinun on päätettävä annatko sitä vai et.

Kaiken kaikkiaan tänä vuonna on yksi onnellisimmista vakaantuneimmista vuosista, paitsi heinä-, loka ja marraskuussa jolloin tunnet että sinua on petetty. Oinas ei meinaa ymmärtää kuinka yksinkertainen rakkaus voi oikeasti olla. Perheesi tukee päätöksiäsi . Jos omistat itse lapsia saat ongelmia lasten takia.

 

- Raha ja työ

Saturnus on muuttanut kuudenteen huoneeseen joka on työn ja terveyden. Oinaalle se merkitsee paljon uudenlaisia työ mahdollisuuksia ja ideoita, mutta myös rajoituksia etenkin terveydenhuollon ammattihenkilökunnalle syksyllä 2010. Riitoja työpaikalla pyri välttämään ne. Edistyt alallasi vain jos jaksat olla sinnikäs. Tämä vuosi on hyvä aika sijoittaa rahastoon tai kiinteistösijoitusyhtiöön.

 

- Kooste vuodesta 2010

Oinaat yrittävät tänä vuonna löytää sisäisen rauhan. Teet rauhan ystävän kanssa jonka kanssa olet ollut huonoissa väleissä. Ole rehellinen itsellesi ja muille, sinä voit olla avain aseistariisunnalle, kun luotat sisäiseen voimaasi ja intuitioon. Terveys 2010 kesä-, heinä- ja marraskuussa terveysongelmia. Joulukuu 2010 on kaikkein paras kuukausi oinaille.