Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

 

VESIMIES 2010

 

-rakkaus ja ystävyys

Vuosi 2010 tulee olemaan hyvä vuosi rakkaudessa koska vuosi  on kautta aikojen suotuisilla aksentilla joka suhteessa.

Parisuhde vakavoituu ja kiintyy, sinkut löytävät rakkaan. Parisi kanssa olette enemmän läheisempiä kuin koskaan. Ehkä pieniä ongelmia ja jännitteitä erityisesti kesä- ja elokuussa. Yritä olla antelias ja vältä kaunaa, mustasukkaisuutta kun niille ei ole olemassa todellista pohjaa. Jos olet vesimies nainen sinua houkutellaan uusiin rakkausseikkailuihin yllättävältä taholta ja erittäin mielenkiintoiselta taholta. Avioliittokin on mahdollista tänä vuonna kaikille jos vain sitä halajaa. Tänä vuonna ei kannata mennä ystäville takaamaan minkäänlaista lainaa ei isoa eikä pientä, jos sen teet joudut maksamaan korkojen kera, mikä kaataa sinun taloutesi kokonaan ja älä varsinkaan kiinnitä mitään omaisuuttasi lainojen takauksiin.

 

- Raha ja työ

saat paljon haasteita ja muutoksia työelämässäsi. Olet hirveän kunnianhimoinen ja tavoittelet ”kuuta”. Olet istuttanut kunnian siemenesi jo muutamavuosi sitten ja nyt rupeat saamaan siitä hedelmää. Saat valtiolta jonkinlaista voittoa rahanmuodossa, onko se sitten avustus tai laina tai veronpalautus, mutta joka tapauksessa merkittävän suuri jolla pystyt aloittamaan ja toteuttamaan hankettasi. Hankkeesi on hyvin ammatillinen ja menestyvä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin jonka vuoksi joudut matkustelemaan paljon ja käytät sen hyödyksi kaikin tavoin lomaa unohtamatta. Pystyt hyödyntämään työn ja huvin. Suurimmat onnistumiset näkyy vasta marraskuussa. Muista olla joustava se on erittäin tärkeää savuttaaksesi tavoitteesi. Raha tilanteesi on parempi kuin koskaan ja se paranee jos vain pelaat korttisi oikein.

 

-         kooste vuodesta 2010

Vuosi lupaa paljon hyvää. Jupiterin läsnäolo kauriiseen tarkoittaa, että on hyvä aika pohtia ja tehdä itseanalyysi. Tiedät miten saavuttaa onni ja mikä motivoi sinua sen saavuttamiseksi. Neptunus, joka symboloi inspiraatiota ja idealismia jatkaa kulkuaan vesimiehen merkissä 2098 asti ja antaa kykyä intuitioon ja rajattomaan ideointiin mielikuvituksen kanssa josta löydät ja saavutat suuria saavutuksia. Terveyden näkökulmasta katsoen vuosi on hieman monimutkaisempi. Jännityksen aiheuttamana aiheuttaa stressi sairauden iäkkäämpään sukulaiseesi, sinun on myös itsesi pidettävä huolta verenpaineesta, sydän- ja muista stressi taudeista ja hoidettava ne kun niitä ilmenee.