HEI, HALUAISITKO LIITTYÄ VALKOISEN NOIDAN KERHOON?

Liittymismaksua ei ole, ainoastaan kerhopaketti.
Liittyminen on helppoa, joko e-maililla;
valkoinen.noita@karvaturri.com tai NettiPuodin kautta tai puhelimella 03-7340999, 050-4578205
tai postitse: Valkoinen Noita, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski.

Voit myös tulla Valkoisen Noidan Puotiin (Palomaantie 427) ilmoittautumaan kerholaiseksi. Liittymisesi alkaa aina seuraavan kuun kerhopaketista.
Esim: jos liityt 4.5 tai 27.5, niin liittymisesi alkaa kesäkuusta.

Kerhopaketti sisältää tietoa noidista, noituudesta ja magiasta, erilaisista tapahtumista, loitsuja, tarinoita, yms. Kerhokirjeet lähetetään sen kuun aikana kuin niiden on määrä tulla. Eli ne ilmestyvät 7 kertaa vuodesa; tammi-, helmi-, maalis- ja huhtikuussa, (kesäloma), syys-, loka- ja marraskuussa (joululoma).Peruutuksen on oltava perillä edellisen kuun viimeisenä päivänä. (esim. maaliskuun kerhopaketin peruutus on helmikuun viimeinen päivä).

Noitakerho järjestää myös leirejä, joista tiedotetaan kerhokirjeessä, ja leirimaksu on erikseen. Leirit on yleensä viikonloppuleirejä pe-su.

Kerhopaketin hinta vaihtelee 15-50 € + postitus ja käsittelykulut 7 €. Kerhoon voi liittyä 15 vuotta täyttäneet ja siitä ylöspäin, yläikärajaa ei ole.
Peruutukset voit tehdä joko tekstiviestillä: 050-5478205, tai e-maililla: valkoinen.noita@karvaturri.com tai postitse: Valkoinen Noita, Palomaantie 427, 16800 Hämeenkoski, muistathan laittaa peruutukseen nimesi, osoitteesi ja minkä kerhopaketin peruutat.

Ensimmäinen kerhopaketti käsittelee mm. Mikä Noita on? Noidan periaatteet ym. Mukana on noita-avaimenperä. Kerhopaketin hinta on 15 e + 7.00 e posti- ja käsittelykuluja. Kerhopaketin asiat ovat aluksi kevyehköjä, mutta mitä pitemmälle menet, sen tuhdimpia tietopaketteja ne ovat (sitä mukaa, kun olet valmis vastaanottamaan). Paketissa on mukana aina jokin tärkeä tavara aiheeseen liittyen, esim. Keijunsauva, luuta, alttariliina, rituaalisuolaa (musta ja valkoinen). Nyt kerhokirjeitä saa myös niin, että tulee pelkkä kirjoitettu materiaali ilman tavaraa ja hinta on 10€ + posti- ja käsittelykulut 5€.

Muista liittymisen yhteydessä mainita kumman kerhopaketin haluat:
1 normaali (tavara ja lukupaketti) hinta 15-50€ + posti- ja käsittelykulut 7€
2 pelkkä lukupaketti hinta 10€ + posti- ja käsittelykulut 5€

Nyt meillä noidat juhlat on, tanssikaa, luudat heilumaan ja padan ympäri kieppukaa, piirissä yhdessä tanssitaan ja jalalla hurjasti polkekaa. Sammakot, liskot ja lepakot nyt noidilla juhlat on.


Kerhokirjeiden esittely

Kerhokirjeissä kerrotaan paljon noitien ja wiccojen tavasta työskennellä, tehdä rituaaleja, taikoja, loitsuja, meditoida, rituaalivälineistä, riimuista, sapateista, pyhän tilan luomisesta ”ympyrä”, erilaisista maagisista sineteistä …
Mutta sielä kerrotaan myös paljon muista asioista mitkä kylläkin liittyvät noitien elämään suuressakin määrin, kuten esim: jälleensyntyminen, sielun tutkiminen, oman itsensä löytäminen ja kunnioittaminen, tasapainoinen elämä luonnon kanssa, feng shui, kerrotaan erilaisista hoitomenetelmistä, akupunktio, hiling, hypnoosi/transsi, levitaatio, opitaan ”lentämään”, rohdot, limetit, yrtti/kasvi tietoutta, kasvien käyttö värjäyksessä, puutarhanhoidosta, eteeriset öljyt ja niiden käyttö eri tarkoituksissa, myös kerrotaan erilaisista maagisista tansseista, jumalista/jumaluuksista mikä kukin on ja miten ne vaikuttavat noidan elämään, kerrotaan hyvästä ja pahasta magiasta (valkoinen- ja mustamagia), tarinoita, uskomuksia ja oletuksia, amuleteista/talismaaneista ja niiden valmistamisesta, kynttilöiden valmistus ja niiden käyttö magiassa, erilaisia ruokaohjeita esi-isiltämme, toisten noitien/wiccojen kolumneja, ja paljon salaista tietoa esi-isiemme arkistoista, ym…
Ja vielä paljon paljon muuta yllätyksiä unohtamatta.


Puhtaasti käsityönä tehtyjen A4 kokoisten kerhokirjeiden materiaalina on mahdollisimman paljon luontoa säästäviä materiaaleja. Ne ei ole mitään moderneja ”muovikortteja” tai ms. Sulkakynä on tosin nykyään korvattu tietokoneella mutta tekstien sisältö ja kuvat on pääsääntöisesti allekirjoittaneen itsensä tekemiä, omista muistiinpanoista sekä kokemuksista. Käytössä myös sukukansan tietoutta ja muuta vanhaa. Lue lisää...

Valkoinen Noita


NOITAKERHO
valkoinen.noita@karvaturri.com
Palomaantie 427
16800 Hämeenkoski
Puh: 03 - 734 0999
Fax: 03 - 734 0955
GSM: 050 - 547 8205

VALKOISEN
NOIDAN PUOTI

NOITAKERHO

MENNYT ELÄMÄ

MEEDIO

NUMEROLOGIIKKAA

NUMEROIDEN
TARKOITUS