VATSATANSSI

JOS HALUAT, ETTÄ YRITYKSESSÄSI MENEE PAREMMIN, ON SINUN KATSOTTAVA,
ETTÄ TYÖNTEKIJÄSI VOI HYVIN!
Haluat, että...
• Sairauskustannukset pienenevät!
• Sairaslomat vähenevät !
• Työntekijäsi ajattelee positiivisesti yrityksestäsi!
• Työntekijäsi jaksaa paremmin työn paineet ja tehtävät!
• Työntekijäsi antaa yrityksestäsi paremman kuvan ulospäin
... silloin sinun myös pitää antaa työntekijällesikin mahdollisuus tehdä se.

Korvaa työntekijällesi vatsatanssikurssi joko taukojumppana työaikaan tai työajan jälkeen järjestä mahdollisuus käydä vatsatanssissa muualla.
Se vähentää stressiä, auttaa useissa selkä- ja hartiavaivoissa, ummetuksessa, päänsäryssä ja monessa muussa vaivassa, pitää kunnon korkealla ja mielen vireänä.

Vatsatanssi ei ole tarkoitettu pelkästään naisille, vaan myös miehet ovat tervetulleita samoine vaivoineen. Ja saahan sitä harrastaa, vaikka ei olisi vaivojakaan.
Monet naiset ja miehetkin ovat kertoneet saaneensa helpotusta issiakseen, ummetukseen, stressiin, jäykkiin niveliin ja muuten kolottaviin lihaksiin. Raskaana olleet naiset ovat kokeneet synnytyksen ja odotusajan helpompana, kun olivat harrastaneet vatsatanssia ja synnytyksen jälkeen palautuminen on ollut nopeampaa. Pissan karkaamiseen vatsatanssi on hyvä apu, sillä vatsatanssissa on vatsanpohjalihaksia vahvistavia liikkeitä runsaasti.

Vatsatanssin lihaskuntoa lisäävä vaikutus auttaa lihaskireyteen ja lisää rangan liikkuvuutta turvallisesti, miellyttävästi ja hauskasti. Selkävaivoista kärsiville ihmisille vatsatanssi sopii hyvin, löytyyhän selkäkipujen taustalta usein heikot lihakset ja lihaskireyttä. Vatsatanssissa käytetään monipuolisesti lihaksia ja erityisesti paljon sellaisia lihaksia, joiden käyttö on hyvin vähäistä päivittäisessä liikkumisessa ja perinteisessä liikunnassa. Esim. kaulan ja vyötärön välisellä alueella tapahtuvat liikkeet vaativat vatsa- ja selkälihastyöskentelyä, joka mobilisoi rintarankaa. Verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat, joka edistää selän kudosten hapensaantia ja poistaa samalla lihaskireyttä. Koordinaatiokyky paranee, jolloin pystyy hallitsemaan enemmän asioita yhdellä kertaa.


Satu Löppönen
Palomaantie 427
16800 Hämeenkoski
Puh: 03 - 734 0999
Fax: 03 - 734 0955
GSM: 050 - 547 8205
VATSATANSSI

LILITH'S GIRLS