Edelliselle sivulle selaimen Takaisin/Back –painikkeella.

 

101 tapaa parantaa elämänlaatuasi

Suomennos englanninkielisestä kirjoituksesta nimeltään 101 Ways To Transform Your Life.

1. Aloita. Sinun pitää aloittaa katsomaan kuka sinä olet ja miksi sinä olet tässä sen sijaan, että katsoisit ulospäin fyysiseen maailmaan ja kaikkeen mitä se sisältää. Tämä on sinun pyhä tehtäväsi.

2. Kasva. Jokaisessa/joka puolella on olemassa näkymätön tietoisuus. Sinulla on mahdollisuus ja voima saada yhteys tähän ylimaalliseen älyyn. Sinulla on myös voima luoda omasta elämästäsi nautittava elämä, joka on täynnä onnea ja autuutta.

3. Ime/varastoi energiaa kaikesta kauneudesta, joka ympäröi sinua. Kun teet näin, niin tästä energian vastaanotosta tulee elämäsi voiman ja hyvyyden lähde.

4. Älä ajattele vihollisiasi. Sama älykkyys, mikä kulkee lävitsesi kulkee myös muiden ihmisten lävitse. Kun tiedät olevasi yhteydessä kaikkeen et voi käsittää toisia vastaan hyökkäämistä, etkä toisia kohtaan kohdistuvaa vihaa.

5. Ole rauhallinen, koe hiljaisuutta ja kuuntele Jumalaasi. Tuloksena tulee olemaan se, että sinä löydät ratkaisun jokaiseen sisäiseen ongelmaasi. On se sitten yhteydessä suhteisiisi, rahatilanteeseesi, terveyteen tai näkemykseen itsestäsi.

6. Pidä mielessäsi, että vääryydet/epäkohdat tuovat kaaosta/sekaannuksia kun taas kommunikaatio tuo rauhaa. Jos olet vihainen jollekkin henkilölle elämässäsi, tee työtä kommunikoidaksesi tälle kyseiselle henkilölle surullisista/loukatuista tunteistasi vaikka se tuntuisi kuinka vaikealta.

7. Kirjoita ylös tämä ikivanha totuus ja lue se päivittäin (pistä lappu vaikka jääkaapin oveesi): Kun etsit itsellesi onnellisuutta se tulee aina välttämään sinua. Kun etsit onnea toisille, löydät sen myös itsellesi.

8. Työskentele ollaksesi tyytyväinen siihen mikä olet. Älä miellytä toisia olemalla jokin muu mikä oikeasti olet. Sano itsellesiOlen se mikä olen ja se on aina ok, kunhan en satuta muita“.

9. Rentoudu, äläkä ajattele tulevaisuutta. Anna ajatuksien tulevaisuudesta mennä menojaan. Tämän sijasta tee aktiivinen sitoutuminen siihen, että nautit tästä hetkestä ja tästä päivästä entistä enemmän. On vaikeaa saavuttaa mitään, kun olet stressaantunut lopputuloksesta tai tulevaisuudesta. Kun rentoudut ja alat olemaan rauhallinen, sinusta tulee enemmän inspiroitunut ja tehokkaampi.

10. Päästä irti “mitä enemmän, sen parempi” -konseptista. Tämä idea pitää meidät kiinni fyysisessä todellisuudessa. Voit korvata enemmän on parempi -periaatteen sisäisellä tyyneydellä, joka ei tarvitse lisää ollakseen hyväksytty tai sopiva.

11. Anna omat syntisi anteeksi. Näe, että virheet auttavat sinua oppimaan tullaksesi paremmaksi. Vapauta itsesi itsesyytösten tyrannialta. Päätä, että haluat olla vapaa.

12. Ajattele, että poistat huonoja tapojasi heittämällä ne alas portaita yksitellen, porras kerrallaan. Yritä ottaa jokainen paha/huono ajatus kiinni sillä hetkellä kun ne pulpahtavat päähäsi, yksitellen, päivä kerrallaan. Näin pystyt muuttamaan myrkylliset ajatuksesi puhtaiksi.

13. Ole hiljaa ja tiedä. Nämä neljä sanaa auttavat sinut tulevaisuuden asioiden tavoittelun ohi ja auttavat sinua tietämään miltä tuntuu olla iloinen nykyhetkeesi. Kun annat itsesi olla nykyhetkessä ymmärrät turhan asioiden tavoittelun.

14. Palaa luontoon. Anna itsellesi aikaa olla metsässä katsellen luontoa, kävellen niityillä tai kävellen paljasjaloin rannalla. Kun annat itsesi imeä maailman kauneutta huomaat, että tunnet itsesi kokonaiseksi ilman turhaa tavaroiden ja rahan tavoittelua.

15. Karista virheidenetsimistapasi. Tiedä, että olet oman elämäsi luoja ja rakastava läsnäolo on sinussa. Sinun kykysi omaan itseluottamukseesi voittaa tapasi syyttää itseäsi.

16. Opi hyväksymään muiden tapa työskennellä heidän vaikeuksiensa kanssa ilman, että sinusta tuntuu, että olet ainoa, joka pystyy korjaamaan vaikeudet. Sinun egosi puskee kohti asioihin sekaantumista, kun taas samalla korkein itsesi haluaa sinun kokea rauhaa ja harmoniaa. Valitse jälkimmäinen vaihtoehto.

17. Kirjoita tämä niin moneen paikkaan kuin mahdollista: “Minun maailmassani mikään ei mene väärin“. Katsele sitä joka päivä ja ymmärrä, että kaikki mitä sinulle tapahtuu on tarkoitus tapahtua ja sisältää opetuksen.

18. Ole tietoinen ajatuksistasi, jotka muodostavat oman sisäisen keskustelusi. Tiedä, että kaikki toistamasi ajatukset, jotka ovat vastaan olemustasi (sitä mitä sinä olet) pitävät sinut pois kokemasta ansaitsemaasi iloa ja kokonaisuuden tunnetta.

19. Kevennä materiaalista lataustasi (omistustasi), aloittaen TÄNÄÄN. Kun teet näin, vähemmän energiaa kuluu varastointiin, vakuutuksiin, siirtelyyn, korjaamiseen jne. Mitä vähemmän olet kiinnittynyt omistuksiisi ja mitä enemmän olet valmis ehdoitta jakamaan niitä, sitä rauhallisempi ja turvallisempi elämäsi tulee olemaan.

20. Ohjaa uudelleen ajatuksesi. Jos ensimmäinen ajatuksesi on tuomitseva jonkun ulkonäköä kohtaan, huomaa, että teet niin ja ohjaa ajatuksesi kuvittelemaan, että hänessä on Jumalan täydellisyys.

21. Yritä muuttaa urasi tavoitteet oman edun tavoittelusta kohti kutsumustasi. Käytä kykyjäsi ja kiinnostuksen kohteitasi niin, että ne palvelevat sinun kutsumustyötäsi. Elämäntyösi ottaa dramaattisen muutoksen kohti yltäkylläisyyttä, ja silloin todella tunnet, että työlläsi on jokin korkeampi tarkoitus.

22. Yritä kesyttää egosi. Kun huomaat käyttäväsi toistuvasti sanaa “minä”, voit tehdä päätöksen siirtää huomiosi pois itsestäsi. Mitä enemmän vähennät “minän” käyttöä, sitä enemmän koet henkilökohtaista vapautta.

23. Muista, että et ole kansalaisuutesi, rotusi, tai uskontosi. Olet ennen kaikkea ikuinen henki. Näkemällä itsesi henkisenä olentona ilman ulkoisia leimaavia ominaisuuksia muutat osaltasi maailmaa tehden siitä pyhän paikan koko ihmiskunnalle.

24. Kun tunnet halun syyttää jotain muuta omista olosuhteistasi ja elämäntilanteestasi. Ota itsellesi hetki aikaa, ja lausu mielessäsi kiitosrukous opista. Oppi on tulla tietoiseksi siitä, että se olet sinä joka tuon tuntemuksen kokee.

25. Jos sinulla on mitä tahansa riippuvuuksia, helpoin tapa päästä niistä irti on mennä sisimpääsi korkeampaan minääsi ja sitä kautta jumalan tykö ja siirtää ongelma hänelle. Se on niin helppoa. Antaudu tietäen, että korkein voima koko universumissa on sinussa.

26. Vietä päivä lausuen sanaa rakkaus (mielessäsi tai kuiskaten) aina kun kohtaat toisen ihmisen. Tällä harjoituksella on niin positiivinen vaikutus, että voit halutessasi käyttää sitä hiljaisena taustamantrana pitkin päivääsi.

27. Harjoittele vapautumista pelon ja syyllisyyden tunteista, ja korvaa ne rakkaudella, anteeksiannolla ja kiltteydellä. Jos tunnet syyllisyyttä aikaisemmasta käyttäytymisestäsi, muista että näin vain tuot vain turhaa kuohuntaa elämääsi. Vapaudu syyllisyyden tunteesta anteeksi antamalla itsellesi ja vanno välttäväsi negatiivista käyttäytymistä tulevaisuudessa.

28. Aloita muuttamaan sanastoasi, jolla kuvaat itseäsi ja odotuksiasi. Sanontojen ”ehkä”, ”jos olen onnekas” ja ”eihän sitä koskaan tiedä” sijaan käytä sellaisia sanontoja kuten ”ehdottomasti”, ”varmasti”, ja ”kyllä minä tiedän pystyväni siihen”. Kun käytät sanoja, jotka heijastavat epäilyksen olemattomuutta, myös elämäsi käyttäytymismallit ovat samantapaisia.

29. Älä tuomitse ketään. Jos näet jonkun, joka on sinun näkökannaltasi hyvin erilainen tai poikkeava fyysiseltä olemukseltaan, iältään tai taloudelliselta tilanteeltaan, käytä mieltäsi lähettämään heille rakkautta, tuomitsemisen sijaan.

30. Antaudu. Hyväksy se fakta että ruumiisi kuolee ja että sielusi on ikuinen. Antaudu tälle tosiasialle kun joku kuolee, äläkä toistele itsellesi että hänen ei olisi pitänyt kuolla niin kuin hän kuoli. Voit antautua ja voit surra.

31. Yritä joka päivä katsoa ihmisiä ilman että tuomitset heitä. Jokainen tuomitseva ajatus vie sinua kauemmaksi sisäisestä rauhastasi. Muista, että et määrittele ketään tuominnallasi, määrittelet vain itsesi henkilönä jolla on halua tuomita muita ihmisiä.

32. Vetäydy joka päivä hiljaisuuteesi, vaikka edes pieneksi hetkeksi. Löydä näin tiesi korkeampaan tietoisuuteesi hiljentämällä mielesi sisäinen dialogi. Tiedä, että se on avaimesi todelliseen mielenrauhaan.

33. Huomioi erityisesti kanssaihmisiesi hyvät teot, jättämällä pahat teot omaan arvoonsa. Me olemme kaikki hyvätapaisia, rakastavia sieluja, mutta silloin tällöin eksymme oikeamielisyyden polulta. Kun voit keskittyä muiden hyviin puoliin ja pidät sen mielessäsi, toimit korkeamman minäsi kautta.

34. Muista, että ajatuksesi vaikuttavat itseesi ja myös kaikkeuteen. Koska sinulla on voima saada sisäinen maailmasi toimimaan sinua vastaan tai sinun puolestasi, käytä sitä luomaan autuuden mielikuvia joidenka haluat manifestoituvan myös reaalimaailmassa. Lopulta tuosta sisäisestä autuudesta tulee elämäsi rakennuskaava, jonka arkkitehtina sinä olet.

35. Kun sinulla on mahdollisuus valita oikein, tai olla lempeä, valitse aina lempeys. Muista että sinulla on tuo valinta tehtävänäsi kaikessa päivittäisessä kanssakäymisessäsi.

36. Ala huomioida kaikki tuomitsevat ajatuksesi jotka pääsevät mieleesi joka päivä. Nostamalla tietoisuuttasi tästä tuomitsevasta ajattelusta helpotat sinun rakkauden ilmentymistä näiden ajatuksien noustessa pintaan.

37. Tiedä, että et ole nimesi, ammattisi, tai sosiaalitunnuksesi. Olet ikuista valoa ja jumalallista alkuperää, huolimatta siitä mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, huolimatta myöskään siitä minkälaisesta perheestä olet tai minkälaisen leiman olet otsaasi saanut. Jumalallisessa tietoisuudessa olet pyhä, ja sinulla on tarkoituksesi olla täällä.

38. Katso peiliin ja sano ääneen: ”Minä rakastan ja arvostan sinua”. Tiedän myös, että minussa on paljon muutakin. mitä en voi peilikuvaani tuijottamalla nähdä.” Huomaat meneväsi syvemmälle kuin pelkästään fyysiseen olemukseesi. Samalla pääset eroon monista itseäsi häiritsevistä ajatuksistasi, joilla koitat puolustella itseäsi ja todistella arvoasi.

39. Kun löydät itsesi konfliktin keskeltä, tai huomaat riiteleväsi lastesi kanssa. Poistu paikalta hetkeksi. Anna itsellesi viisi minuuttia aikaa rauhoittua ja kysy Jumalalta tämä kysymys: ”Mikä on tarkoitukseni täällä, ja kuinka voin palvella sinua tämän kaaoksen keskellä.

40. Tule tietoiseksi siitä, että älykkäässä maailmankaikkeudessamme ei tapahdu sattumia. Ymmärrä, että kaikilla elämäsi tapahtumilla on jokin opettava tarkoitus. Arvosta kaikkea ja kaikkia elämässäsi.

41. Vältä liioittelua tai totuuden muuttamista tehdäksesi muihin vaikutuksen. Tämä ominaisuus voi sopia lapselle, mutta aikuisella se on vain egon tapa pitää yllä harhakuvitelmia. Jatkamalla tällaista käytöstä et pääse tuntemaan korkeampaa minääsi. Se ei tarvitse liioittelua tunteakseen itsensä tärkeäksi muiden silmissä.

42. Muista, että menneisyytesi on opettanut sinulle vääränlaisia uskomuksia, jos ne eivät tuo sinulle rauhaa ja onnea. Älä epäröi päästää näistä uskomuksista irti jos näin on.

43. Pidä päiväkirjaa. Merkitse siihen asioita jotka häiritsevät sinua muissa ihmisissä. Jos pystyt olemaan rehellinen itsellesi, huomaat että nämä häiritsevät asiat ovat oikeasti sinun arvostelevaa käytöstäsi siitä kuinka ihmisten pitäisi käyttäytyä. Nämä tuomitsevat ajatukset tulevat siitä ajatuksesta että maailman pitäisi olla sellainen kuin haluat. Tyydy siihen sellaisena kuin se on.

44. Jos elämässäsi on joku jota tunnet rakastavasi, kerro hänelle tunteistasi, vaikka se saattaisikin pelottaa sinua. Kun toimit intiimiyden pelkoa vastaan, kutsut korkeamman minäsi, rakastavan olemuksen itseesi joka vie pelkosi pois.

45. Et voi saada parempaa menneisyyttä joten sen sureminen on parempi lopettaa. Teit kulloinkin siten miten parhaaksi sillä hetkellä näit. Katumuksen sijaan pidä ajatuksesi rakkaudessa, ja anna tekojesi versota tuosta rakkaudesta.

46. Ole vain. Päästä irti kaikista uskomuksista, jotka muistuttavat sinua puutteistasi ja riittämättömyyden tunteestasi. Älä välitä siitä mitä sinun täällä pitäisi tehdä tai olla tekemättä. Avaa vain sydämesi juuri tällä hetkellä. Ole vain.

47. Vahvuus. Vietä Jumalan kanssa syvällisiä hiljaisia keskusteluja. Näiden hetkien aikana älä kysy mitään erityispalveluksia, sen sijaan vakuuta halukkuutesi käyttää kaikki sisäiset voimasi ratkaisujen aikaansaamiseksi.

48. Harjoita antamista ilman vastalahjan saamista. Anna nimettömiä lahjoituksia tai lahjoja. Osallistu lahjoituksiin. Hyvänolontunteesi on palkkiosi.

49. Vietä erityisiä hetkiä vain hämmästellen elämän ainutlaatuisuutta ja ihmeellisyyttä. Arvosta Jumalan työtä ja hänen olemassaoloa myös meissä.

50. Arvosta kauneutta ympärilläsi; taivaalla kaartelevaa lintua, nupullaan olevia kukkia puissa, äitiä imettämässä pienokaistaan tai vanhempaa pariskuntaa pitelemässä toisiaan kädestä. Lähetä rakkautesi heille ja tunne kuinka saat vastarakkautta. Mitä enemmän harjoitat rakkauden saamista ympäristöstäsi, sitä energisontuneemmaksi tulet.

51. Anna enemmän itsestäsi, äläkä odota niin paljoa takaisin. Kun muiden palveleminen tulee prioriteetiksi, alat kysyä universumilta päivittäin, ”kuinka voin palvella”?

52. Tiedä, että olet ikuinen ja tarkoituksenmukainen olento. Tunne olosi turvalliseksi ja tyyneksi, ilman tarpeita kohteliaisuuksille tai uudelleenvakuutteluille siitä, että sinä olisit millään tavalla sen erikoisempi tai tärkeämpi kuin muut. Me kaikki olemme Jumalan lapsia, ei lemmikkejä, ei hyljättyjä. Kaikki yhtä tietoisuutta.

53. Tiedä, että sinun ei oikeastaan tarvitse tehdä parastasi. Jos joskus saavuttaisit täydellisyyden, ei enää jäisi tilaa kasvulle. Sinun on vain paras mennä virran mukana ja nauttia ikuisesta oppitunnistasi.

54. Ole tietoinen siitä faktasta, että kenet ikinä elämässäsi tapaatkin missä roolissa tahansa, on hän sinun elämäsi kannalta tärkeä. Vihamiehesi ovat myös yhtä jumalallisia kuin myös he jotka antavat sinulle rohkaisua ja tukea. He joita me pidämme jollain tapaa säälittävinä tai pahansuopina voivat opettaa tärkeimmät oppituntimme.

55. Älä yritä vertailla itseäsi muihin mitataksesi omia suorituksiasi tai menestyksen tunteita. Näin toimiessasi uskot siihen väärään käsitykseen, että Jumalalla olisi suosikkeja ja että sinä olisit hänen silmissään jotenkin parempi kun olet muita edellä.

56. Harjoita anteliaisuutta. Ihmiset jotka mielellään antavat omastaan eivät tee sitä siksi, että heidän täytyisi tai että heiltä odotettaisiin sitä. Se tulee vilpittömästi sydämestä, joka on omistautunut muiden palvelemiseen ja jakamiseen. Me kaikki voimme tehdä jotain muiden ja korkeamman minämme hyväksi.

57. Vapauta itsesi riippuvuuksista. Tällä tarkoitetaan riippuvuuksia substansseihin kuten alkoholiin, huumausaineisiin, sokeriin, ja kahviin, tai abstraktimpiin asioihin kuten muiden hyväksynnän etsintään, vaaraan ja seksuaaliseen kilpailuun. Kaikki tämä on vain ego tekemässä työtään. Kun todella tunnet Jumaluuden itsessäsi, sinä et enää tule olemaan riippuvainen fyysisen maailman houkutuksista.

58. Anna korkeamman minäsi ohjastaa sinua, kun kohtaat ongelmia. Keksi lause, jota toistat matalalla äänensävyllä, kuten esimerkiksi “Ole hyvä ja päätä puolestani, jätän sen sinun käsiisi”. Tämä voi vaikuttaa ongelman pakoilemiselta, mutta olen monta kertaa elämässäni huomannut kuinka tämä tekniikka on ollut hyödyllinen monissa elämäni solmukohdissa.

59. Tiedä, että mikään ei tuo sisäisen sekasorron tunteita nopeammin, kuin sinun ajautumisesi riitaan tai tappeluun. Sinulla on aina mahdollisuus valita ryhdytkö tappelemaan tai riitelemään. Valitse rauhanomainen ja sovitteleva näkökulma.

60. Osoita myötätuntoa ja rakkautta unohtamalla menneisyyden sattumukset. Vältä taipumusta osoittaa muiden näkökulman epäkohdat muistuttamalla heitä menneisyydestään. Päästä irti ainaisesta halusta voittaa, sen sijaan kehitä ennen kaikkea halu kommunikoida.

61. Sen sijaan, että alituisesti teet melua tyhjästä ydinperheesi ja ystäviesi kanssa, yritä päästää irti egosi pönkittämisestä ja valitse rauhanomaisempi näkökulma. Tarvitset vain muutaman sekunnin paussin ja tiedät kuinka paljon paremmalta rauha tuntuu.

62. Kehitä kyky olla omien ajatuksiesi tarkkailijana astumalla askel taakse mielessäsi ja näe niiden tulevan ja poistuvan mielestäsi. Kun vain tarkkailet ajatustesi virtaa, se virta pikkuhiljaa hidastuu ja lopulta etenee siihen pisteeseen jossa voit tuntea Jumaluuden.

63. Kehitä kyky tunnistaa se, että kaikki mikä on tuhoisaa sinulle on myös tuhoisaa kaikille muille. Tunne se elämän alkuvoima joka virtaa lävitsesi ja joka virtaa myös kaikissa muissa. Tämän tiedostaminen antaa sinulle rakkauden energiaa, joka osaltaan auttaa tuomaan meidät kaikki yhteen.

64. Kuvittele yksityiskohtaisesti mielessäsi jokin asia tai tapahtuma elämässäsi jonka haluaisit tapahtuvan tulevaisuudessa. Voit unelmoida esimerkiksi uudesta työpaikasta, uudesta rakkaudesta, jonkin riippuvuutta aiheuttavan tavan lopettamisesta, tai mistä ikinä haluatkin. Pidä sisäinen huomiosi tässä visiossa ja levitä rakkauttasi tämä kuva mielessäsi. Tulokset tulevat olemaan vaivasi arvoisia.

65. Ole tietoinen ajatuksistasi ja muistuta itseäsi siitä kuinka pelkästään ajattelu on todiste siitä kuinka on olemassa näkymätön energia, joka kulkee lävitsesi kaiken aikaa.

66. Kehitä sisäistä uskoasi. Tällä tarkoitan sellaista uskoa, joka ei tarvitse uskonnollisia menoja tai pyhää kirjaa. Se tulee kokemuksesta olla suorassa sisäisessä yhteydessä Jumalaan, joka on osa korkeampaa minääsi.

67. Kokeile mielessäsi seuraavanlaista konseptia; uskomukset rajoittavat sinua, kun tietäminen sen sijaan vahvistaa sinua. Uskomus on lopulta vain äidiltä saamasi pinssi mielesi kauluksessa. Tietämys on kirjoitettu fyysisen olemuksesi DNA:han. Tämän vuoksi se elää sisälläsi ilman epäilyksen häivähdystäkään.

68. Päästä irti sisälläsi tapahtuvasta toistuvasta dialogista koskien maailmassa tapahtuvia tragedioita ja kauheuksia. Tiedä, että kaikella on tarkoituksensa. Myös niillä tapahtumilla, joista sinä et pidä. Kaikki mielipiteesi siitä kuinka asioiden pitäisi järjestäytyä eivät ole muuta kuin huomioitasi siitä, kuinka Jumalan pitäisi orkestroida tämä sävellys.

69. Tiedä, että rakkaus eri muodoissaan on vähiten uhkaava kokemus mitä on. Se ei kysy eikä vaadi mitään. Se on antamista, jakamista sekä oman herkkyytesi osoittamista Jumala sisäisenä lyhtynäsi kommunikoiden ikuisen rakkauden kanssa.

70. Pohdi mahdollisuutta, että pyyhkisit kokonaan henkilökohtaisen historiasi tietoisuudestasi ja eläisit yksinkertaisesti täysin nykyhetkessä. Löydät uudenlaisen vapauden, kun huomaat että et enää käytä menneisyyttäsi määrittämään tämän päivän elämääsi.

71. Hillitse tarvettasi olla oikeassa. Jos todella haluat työskennellä egosi taltuttamisen kanssa, sinun tarvitsee tietää, että aina ei ole tarpeellista koittaa sanoa jokin vastalause tai päteä. Kun käytät tätä tekniikkaa, egosi vaikutus hälvenee ja huomaat kuinka ihmissuhteesi paranevat.

72. Poista kaikki ennakkoluulosi siitä, kuinka sinulle on kerrottu, että jokin asia ei olisi mahdollinen tai, että jokin asia on epärealistinen. Anna itsesi tehdä oma sopimuksesi Jumalan kanssa siitä mikä on sinulle mahdollista. Tarkkaile kaikkia epäilyksiä joita sinulla on ihmeistä ja niiden tekijöistä. Korvaa tämä epäilys avoimuudella.

73. Pysähdy välillä miettimään hiljaisuuteen syvällisiä asioita. Toisin sanoen älä tee mitään. Näinä hetkinä arvosta kehoasi ja koko sinua ympäröivää fyysistä ympäristöäsi. Huomaa sisäiset mielihyvän aallot joita koet.

74. Tiedosta, että olet enemmän sielu ruumissa, kuin ruumis jolla on sielu. Muista, että sieluasi ei voida arvioida tai tarkastella aisteilla joita sinä käytät materiaalisen todellisuuden havaitsemiseen.

75. Päästä irti ajatuksesta, että epäonnistunut suhde tekee sinusta epäonnistujan. Ei ole edes olemassa epäonnistuneita suhteita. Jokainen ihminen, joka ilmestyy elämääsi ja poistuu siitä tekee sen korkeammalla tasolla yhteisymmärryksessä henkilökohtaisen jumalallisen suunnitelmasi kanssa.

76. Tee rakkaudesta elämäsi keskipiste. Näin toimiessasi sinulla ei ole odotuksia siitä kuinka muiden pitäisi suhtautua rakkauden tekoihisi. Korkeampi minäsi kutsuu sinua palvelemaan ja antamaan ilman odotusta minkäänlaisesta palkinnosta.

77. Yksinkertaista elämääsi. Kun teet näin huomaat, että monet asiat, joita olet ennen jahdannut ilmestyy elämääsi ilman, että sinä edes tavoittelet niitä mukaan lukien raha. Tämä on yksi elämän suurista ironioista: vähemmän on enemmän!

78. Ota täysi vastuu kaikista elämäsi tapahtumista. Kun syytät jotain itsesi ulkopuolista olosuhteista joita koet, annat elämäsi tuon ulkoisen ilmiön ohjattavaksi. Kun pääset irti syyllisyyden tunteesta ja menet sisällesi, löydät aina tarvitsemasi.

79. Vapaudu pelostasi siitä, että sinä et ole hyväksytty muiden silmissä. Et tarvitse sitä. Sinä olet Jumalan luomus. Kun tiedät, että olet hengellisellä tehtävällä, tulet immuuniksi muiden mielipiteille. Lähde kutsumuksesi perään.

80. Luota intuitioosi. Tee hiljainen päätös siitä, että tästä lähtien määrittelet itse todellisuutesi ja että määrittelysi perustuu sisäiseen viisaudenlähteeseesi.

81. Jätä vähemmälle huomiolle elämäsi pinnalliset tavoitteet. Opi virittäytymään sisäiselle taajuudellesi ja tunne tietoisuuden korkeammat tasot. Sinun kannattaa tulla tutuksi tämän osan kanssa itsestäsi ja tuntea sen rakastava läsnäolo joka on osa sinua.

82. Vapaudu siitä harhaluulosta, että sinun täytyy todistaa muille, että olet saavuttanut tietyt tunnusmerkit, jotta sinua voidaan sanoa menestykseksi. Menestystä ei mitata ulkoisilla saavutuksilla vaan sisäisillä.

83. Muistuta itseäsi siitä että, jokainen negatiivinen asia jota ajattelet toisesta on jotain mitä ajattelet itsestäsi. Korvaa nämä negatiiviset ajatukset positiivisilla, ja itsetuntosi ja omanarvontunteesi nousee sen vaikutuksesta.

84. Epäiletkö kykyäsi tuntea Jumala? Jos asia on näin, niin tiedä, että kun sinä olet elossa sinussa virtaa Jumalan elämän voima sisälläsi. Se on niin simppeliä. Sinun olemassa olosi varmistaa korkeamman tietoisuuden olemassa olon sisälläsi.

85. Jätä sellainen ajattelumalli, että olet se mitä teet. Muista tämä! Kun siis et ole se mitä teet, tiedät että olet sinä.

86. Kun löydät itsesi jonkin ongelman keskeltä, sano ääneen: ”Olen enemmän kuin se mikä minua vaivaa. Vain tämä yksinkertainen toteamus varmistaa sinulle, että olet paljon enemmän kuin roskakori ongelmille, jonka ansiosta nämä ongelmat jatkoivat hallitsevana tekijänä elämässäsi.

87. Muista, että sinulla on maan päällä vain yksi tarkoitus: Rakastaa ja olla rakastettu. Kun keskityt tähän ajatukseen, näyttää siltä kuin kaikki asiat elämässäsi soljuisivat eteenpäin vaivattomammin.

88. Harjoittele kuuntelemaan muita, kun samalla pidät huomion poissa itsestäsi. Keskusteluiden aikana keskity siihen mitä toinen sanoo ja heidän tunteisiinsa. Sitten vastaa lauseella joka alkaa sanalla ”sinä”, ”minän” sijaan.

89. Muistuta itseäsi joka päivä siitä, että jaloin tapa jolla voit palvoa Jumalaa on tehdä palvelusta ihmiskunnalle ja kuinka noiden tekojen kautta henkinen polkusi aukenee. Sinun ei tarvitse vakuutella muille, että olet jumalaista alkuperää. Näytä se tekoina. Sinun sisäinen heräämisesi iloon ja autuuteen on riittävä palkkio.

90. Vapaudu egosi otteesta. Pohdi sitä kaikkea mikä loukkaa sinua ja näe se muuten kuin egosi kannalta. Kun sinua on loukattu ajattelet tosiasiassa; ”Tämä on kamalaa, kuinka Jumala voi hyväksyä tämän?”. Irtaannu egostasi ja toimi sitten omana itsenäsi. Ei ole tarvetta taistella vastaan.

91. Vastusta tarvetta kehuskella saavutuksillasi tai itselläsi. Pyri mieluummin olemaan kiinnostunut kuin kiinnostava. Ala kuuntelijaksi. Sellaiseksi, joka välittää muiden saavutuksista ja kiinnostuksen kohteista. Silloin sinun ei tarvitse vääristellä henkilökohtaista tarinaasi.

92. Vältä käskyttämästä niitä ketkä ovat pienempiä, nuorempia tai vähemmän koulutettuja. Me kaikki olemme eri vaiheissa henkisen kehityksen polulla, mutta kukaan meistä ei ole sen parempi kuin toinen. Me vain olemme erilaisia.

93. Muistuta itseäsi siitä, että olemme luodut täydellisestä rakkaudessa, joka on muuttumaton ja ikuinen. Sinun kehosi muuttuu, kuin myös mielesi joten et ole tuo keho tai tuo mieli. Sinut luotiin ikuiseksi hengeksi, joka on puhdasta rakkautta. Se on se asia missä haluat pitää mielenkiintosi.

94. Sen sijaan, että kiroat menneisyyttä, ole siitä kiitollinen ja anna itsellesi täysin anteeksi. Kun tiedät, että kaikki nuo kokemukset ovat osa Jumalaista elämäsi suunnittelua, sinulla on varaa anteeksiannolle.

95. Muista, että mitä ikinä haluatkin tietää tai saavuttaa elämässäsi, on mahdollista jos sinä todella olet valmis luottamaan jumalallisiin kykyihisi manifestoida unelmasi. Tulet huomaamaan, että sopivat opettajat ilmestyvät sinulle, ja että sinä olet johdatettuna oikeaan suuntaan.

96. Yritä olla tuomitsematta Jumaluuksia. Tiedä että hurrikaanit, muut luonnonmullistukset, rikollisuus ja köyhyys ovat yhtä paljon osa Jumalaista suunnitelmaa, kuin ovat aurinkoiset päivätkin, tyyni meri, sekä myötätunto ja hyvinvointi. Sinun halusi parantaa elinolosuhteitasi on ratkaisevassa osassa suunnitelmaa. Joten keskity siihen sen sijaan kuin miksi tietyt asiat ovat huonosti tai väärin.

97. Rakkaus on paras vastalääke pelkoon ja epäröintiin. Kun siis tunnet epäröinnin tai pelon hetken, anna itsellesi annos henkistä rakkautta ja muistuta itseäsi siitä, että olet pyhä luomus.

98. Tiedä, että mikään materiaalinen ei voi antaa sinulle vapautta. Ne vaativat vain lisää seuraa ja orjuuttavat sinua eksponentiaalisesti. Idea siitä että vapauden voi jotenkin ostaa on väärä. Tämä väärä idea kertoo sinulle, että kun olet saavuttanut tietyn taloudellisen hyvinvoinnin tason, olet vapaa.

99. Vapauta itsesi ennakkoluuloista. Ennakkoluuloihin pohjautuva ajattelutapa johtuu siitä, että käytät mieltäsi kuin vuokratilana muiden ajatuksille ja uskomuksille. Vastalääke tähän myrkkyyn on vaimentaa egosi ja kuunnella korkeampaa minääsi. Alat ymmärtämään, että Jumalan silmissä kukaan tällä planeetalla ei ole toista parempi, mutta samalla jokainen on kuitenkin ainutlaatuinen.

100. Ajattele mieluummin globaalisti kuin paikallisesti. Ihmiset jotka näyttävät erilaisilta, ihmiset joilla on erilaisia uskomuksia ovat osa meitä. Me olemme kaikki tässä nyt yhdessä aina ja ikuisesti. Rakastavan läsnäolon silmissä ei ole suosikkeja.

101. Tartu kaikista tärkeimpään viestiin, joka on annettu meille henkien maailmasta. Rakasta naapuriasi kuin itseäsi. Tee tästä päivittäinen vakuutus.