Edelliselle sivulle selaimen Takaisin/Back –painikkeella.

 

Ennustuksia tuleville vuosille ja vuosikymmenille.

 

Nämä ennustukset ovat kirjoitettu 2007

 

Maailmassamme tapahtuu paljon erilaisia tapahtumia tulevien vuosien ja vuosikymmenien ajalla. Kaikki ei kuitenkaan ole negatiivisia tapahtumia, vaan esim. vuosi 2010 on ns. rakkauden vuosi. Ihmiset huomaavat hyvän olemassaolon ja sen eteen koitetaan panostaa, yksinäiset ihmiset löytävät seuraa ja rakkautta. Jokaisesta välitetään enemmän. Spiritualaisuus kasvaa ja mystiikka kiehtoo yhä enemmän ja enemmän. Lapset ovat suurena puheenaiheena ja sosiaalitoimi, taloudelliset tilanteet askarruttavat. Köyhyys lisääntyy ja samalla ns. rikkaiden määrä kasvaa, saamme ns. kahdenkerroksen väkeä, yhä enemmän tulee eroa köyhien ja rikkaiden välillä. Mielestäni korkeapalkkaiset poliitikot tms. henkilöt voisivat puolittaa palkkansa, etenkin suuret johtajat ja antaa sen jaettavaksi niihin ongelmapesiin jota maassamme on paljon.  Politiikka vetää meitä taloudellisiin tappioihin, jo pahasti 2008 lähtien,  jonka seurauksena saammekin kokea nälkälaman uudelleen. Poliitikot/ maamme johtomiehet saavat myös aikaan maailmanlaajuista työttömyyttä ja epäsopua, jonka seurauksista, työttömyys uhkaa, työpaikat siirtyvät muualle ja tehtaita lopetetaan, syy löytyy mm. politiikasta ja korkeista virka-asemista lupaavilta henkilöiltä, jotka eivät pidä lupauksiaan, muuta kuin rikkaiden rahankeruuseen ja rahanpesuun. Vähemmistö jää tappiolle, köyhyys lisääntyy, lupaukset työttömyyden ja köyhyyden poistamisesta ovat vain pinnallisia. Pienet yksityiset yrittäjät joutuvat koville suurten ryntäillessä päälle, valtio tukee vain suuria firmoja. Suurten valtioiden päämiehet kamppailevat mahtavuudestaan ja ym. sellaisesta, mikä on niin sanotusti tyhjänpäiväistä ja saa aikaan valtioiden välisiä kahnauksia mm. Venäjä, USA, Irak, Iran, Pakistan, Arabiamaat, Kiina… joista tulee sotia keskenään ja järjestää ns. pienen maailmanlopun tuossa 2012-2020 välisenä aikajaksona. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko maapallo tuhoutuu, vaikka miljoona ihmistä kuoleekin turhanpäiväisesti.

 

Luonnonvoimat näyttävät mahtinsa pitkin vuosia koko ajan vaan pahempina; tulvia, tornadoja, tsunameita ja muita hyökyaaltoja, tulivuoren purkauksia, rajuja myrskyjä, rajuja raekuuroja ja lumikuuroja siellä, missä ei niiden pitäisi olla, kuivuutta…, jotka tuovat myös miljoonien ihmisten kuoleman. Maailma pysähtyy hetkeksi niin, että lapsisyntyvyys pysähtyy, syntyy vain kuolleita ja sairaita lapsia, joista ei ole perimän jatkajaksi, joka johtuu sodista, luonnonvoimista ja ihmisistä itsestään tai oikeastaan lääketieteestä ja ruokavaliosta. Ruokamme on erittäin huonolaatuista geenimutaatio viljelmän tulosta, lääkkeet ovat täysin synteettisiä, mitä ne ovat jo nyt ja aiheuttavat kamalia sairauksia ihmisille. Mutta vuosien päästä huomaamme niiden aiheuttavan mm. hedelmättömyyksiä ja mutaatioita ihmisissä. Ihmisille mm syötetään mainoksien, tv ja yms. kautta "päätöntä" tietoa maamme hyvinvoinnista ja ruuan terveellisyydestä, mikä oikeasti on aivan kelvotonta syötävää jopa tappavaa. Löydämme sukupuuttoon kuolleita kasveja ja eläimiä yhä enemmän ja enemmän, osalle annetaan uudet nimet, jotta ei järkytettäisiin kansaa.

 

Valtaan nousee diktaattoreita yksi toisensa jälkeen. Nälänhätä kasvaa, sairaudet lisääntyy, tulee uusia sairauksia ja tauteja, epidemioita osa vakavia, osa leppoisia.

 

Kehitys menee vauhdilla eteenpäin, vanhoja keksintöjä keksitään uudelleen viritettyinä ja uusia mm. lentäviä autoja, erilaisia vesiskootterin näköisiä yksin ja kaksin ajettavia lentäviä härveleitä, maantiet kulkevat vierekkäin lentoliikenteen kanssa, suurin osa kulkuneuvoista kulkee pelkällä ajatuksella tai sanonnalla.

 

Avaruudesta on löydetty elämää jotka ovat täällä meidän keskuudessamme, osa ystävällistä osa ei.

 

Kristinusko loppuu melkein kokonaan, kun totuus kristinuskosta paljastuu, tilalle tulee ns. vanhausko joka on suuntautunut heikkojen auttamiseen, luonnon parantamiseen, eläinten hyvinvointiin ja joka kunnioittaa vertaisiaan, luonnon henget ja jumalat palaavat. Voisi ns. sanoa, että ”historia toistaa itseään”.

 

Ihmiset ovat entistä kateellisimpia toisilleen ja ahneempia, syntyy paljon eri maissa kansanliikkeitä, jotka nahistelevat keskenään.

 

Sää täällä maailmassa heittää häränpyllyä etelästä tulee pohjoinen ja pohjoisesta etelä, näin kuvainnollisesti sanottuna, mikä aika paljon pitää paikkansa.

 

Talvet ovat leutoja jo nyt ja leudommiksi käy. Silti vielä Keski-Suomesta ylöspäin saamme viettää valkean joulun ainakin vielä 2009. Vaikka se näyttääkin hyvin epätodennäköiseltä monesta. Esimerkkinä Päijät-Hämeen sää vuonna 2009. Kevät on hyvin epävakaa, niin kuin se on ollut jo pitkän aikaa. Tammikuussa tulee muutamasta päivästä viikkoon kestäviä pakkasia noin 20 astetta ja taas heitetään plussan puolelle. Sama jatkuu vielä helmi- maaliskuussakin. Maaliskuu tuo myrskyjä ja kovia vesisateita, huhti- ja toukokuussa tulvia ja rankkoja vesi- ja raesateita ja yöpakkaset/hallat kestävät toukokuun kesäkuun vaihteeseen. Kesäkuu on osin todella hyvä ja varsinainen kesä alkaa vasta kesäkuun 8-25 päivä, jolloin on erittäin lämmintä ja selkeää. Kesä- heinäkuun aikana kulkee rajuilma yli, joka kaataa metsää monin paikoin kuin huonompaa taloakin, isoilla vesillä on huikeat aallot, ihmisiä hukkuu ja kuolee rajumyrskyssä. Heinäkuu on aika kuiva, vähän liiankin kuiva, joka jatkuu elokuun puoleenväliin. Jonka jälkeen sateet alkavat kovina myrskyinä. Syyskuusta marraskuuhun on taas erittäin epävakaata ja vaihtelevaa, marraskuussa tulee ensilumet, jotka sulavat kyllä pois. Joulukuun alussa sataa lunta, räntää ja vettä. Mutta noin 15-22 välin tienoilla iso lumi pyry joka pysyy maaliskuun 2010 puoleenväliin saakka.

 

Valkoinen Noita