Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back –painikkeella

 

 

Hoitoon tulo

 

1.                                  Varaa lemmikillesi paikka ajoissa, jotta saat sen haluamallesi ajalle.

 

2.                                  Varaa tarpeeksi aikaa tuodessasi lemmikkiä hoitoon hoitosopimusten tekoon ja yhteiseen juttutuokioon.

 

 

3.                                  Kun tuot lemmikkiäsi hoitoon, tarkasta että hänellä on kaikki tarvittavat rokotukset voimassa ja tuo rokotustodistukset näytettäväksi. Ota hänelle, hänen makuualusta tms jotta on jotakin tuttua. ”Unilelut” ja muut lelut voi ottaa mukaan ja taluutus hihna lenkitystä varten. Muistathan myös hakiessasi lemmikkiä ottaa hänen rakkaat tavaransa mukaan.

 

4.                                  Jos hänellä on jokin sairaus (ei tarttuva) ota lääkkeet mukaan.

 

 

5.                                  Jos haluat voit kirjoittaa hoito-ojeet paperille, pyrimme hoitolassamme hoitamaan lemmikkiäsi kotioloja vastaavasti.

 

6.                                  Katso, että lemmikilläsi on vakuutus kunnossa.

 

 

7.                                  Hoitolasta aikuinen koira saa ruuan 2 kertaa päivässä ja pentu 3-4 kertaa.  Noemaali hoitolan ruoka sisältyy hintaan. Erikoisruuasta veloitamme erikseen.

 

8.                                  Jos jotain tapahtuu, eläin sairastuu tms viemme sen eläinlääkäriin, kulut tulee asiakkaan maksettavaksi.

 

 

9.                                  Suosittelemme tutustumiskäyntiä lemmikin kanssa ennen hoitoon tulemista, ei pakollinen.

 

10.                            Lenkitämme lemmikkiäsi hänen kuntonsa mukaisesti.

 

 

11.                            Jos haluat jotain muita lisämaksullisia hoitoja lemmikillesi, muista varata nekin hyvissä ajoin ennen lemmikin tuloa hoitolaan.