Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back –painikkeella

 

Postituksesta ja laskutuksesta

- Olemme muutamien muiden pienyrittäjien kanssa sopineet, että emme ota vastaan, emmekä lähetä sähköisiä laskuja.

Tällä metodilla yritämme estää koko ajan uhkaavaa Postien lakkauttamista sekä paperitehtaiden ym. yrityksien lopettamista. Ja sitä kautta vähentää työttömyyttä.

 

- Tulethan sinäkin yrittäjä sekä yksityishenkilö tähän mukaan. Mitä enemmän meitä on sen isompi on sen kannattavuus ja toimivuus. Yritetään yhdessä säästää pienten kuntien Postit sekä työpaikat jotta ihmisillä olisi töitä.

 

- Onhan totta, että sähköinen laskutus on nopeampi ja halvempi, mutta miettikää jos 0,80-1€ säästävät yhdenkin ihmisen työpaikan se kannattaa maksaa.

 

- Pyydän asiakkailtani malttia, se ennakkomaksunlasku tulee, mutta postin kautta.

 

- Meille tyrkytetään koko ajan lisää sähköisiä mahdollisuuksia nopeampaan ja helpompaan asiointiin, mikä on tietysti hyvä sellaisille jotka ei pysty muuten asioimaan tai keskustelemaan toisten kanssa (kuulo-, puhekykyvammat tai ihmiset joiden liikkumismahdollisuus huonokuntoisuuden tms.) takia on vaikeaa. Mutta me jotka kykenemme tekemään nuo itse tehkäämme ne.

 

- Meitä käsketään kokoajan enemmän ja enemmän panostamaan netinkäyttöön ja sähköistämään laskut, keskustelemaan sähköpostin välityksellä tai puhelimella. Markkinointi ja mainostus pitäisi tehdä netinkautta. Meitä ohjataan hakemaan asiapaperit suoraan netistä ja jne...

Onko tällä laitaa ja järkeä ???

Näin edistämme koko ajan työttömyyden kasvua. Tarvitsemmeko enää  virastoja ja ym. , kun kaikki saa netistä ?

 

- Ei enää tarvitse konttori ihmisiä, Ei pankkivirkailijoita, Ei virasto työntekijöitä, Ei neuvontaa ja opastusta, Eikä mitään missä jokin ihminen palvelee sinua.

 

- Mutta me tarvitsemme tämän takia enemmän masennuslääkkeitä, tai muita depressio lääkkeitä (alkoholi, huumeet...) sairaslomaa.... Ihmisten aggressiot kasvavat ja tätä myötä (pahoinpitelyt, varakaudet, tms. ...)

 

-        Tietokoneiden ja netinkäytön myötä unohdamme oman persoonallisuutemme; emme enää osaa keskustella ihmisten kanssa kasvotuksin, emme käy kylässä, sulkeudumme omiin koteihimme tietokoneen ääreen ja nettiin.

TÄTÄKÖ ME TARVITSEMME ?

 

- Netin tultua, se on syönyt monta työpaikkaa. En väitä, enkä kiellä etteikö kyseinen kone olisi tarpeellinen "enhän olisi tätäkään asiaa saanut kerrottua kaikille", mutta sen ei saisi viedä ihmisiltä elantoa, eikö se alunperin rakennettu juuri päinvastaista asiaa toimittamaan.

 

- Me tarvitsemme kyllä tätä monimuotoista ihmekonettamme ja nettiä, eikä sitä ole kukaan meiltä pois viemässä, " MUTTA EMME SAA ALTISTUA SEN IMULLE".

 

-  Hyvät ihmiset seurustelkaa OIKEIDEN IHMISETEN kanssa, älkää sähköviestien tai tekstiviestien ja koneiden kanssa.

Puhe-, näkö-, kuulo- tai liikuntavammainenkin varmaan ilahtuu enemmän sinun henkilökohtaisesta käynnistäsi hänen luonaan kuin koneiden kanssa keskustelusta.

 

- Kirjoittakaa kirjeitä isolla K:lla ja lähettäkää ne postin kautta, se on paljon parempi ja miellyttävämpi yllätys saajallekin. (vain aivan kiireiset on pakko ja voi viestiä sähköisesti).

 

- Toivokaa/vaatikaa asiakirjat, laskut ja muut paperit paperimuodossa ja postin kautta toimitettavaksi.

 

- Asioikaa itse virastoissa ja pankeissa, posteissa, tms. vaikka se on työläämpää.

 

- Käy kylässä, älä kännykässä tai tietokoneella.

 

- Näin edistät omaa hyvinvointiasi ja muiden, lisäksi annat panostuksesi työttömyyden vähentämiseksi. Vaadi palvelua henkilökohtaisesti ei koneiden kanssa keskustelua.

 

- Puhalletaan me yhteen hiileen jos maamme hallitus ja eduskunta ei sitä tee.

 

- Pidetään pystyssä se mikä on meille tärkeää mm. lähikuntien postit, virastot ja työttömyys, turha lääkkeiden syönti sekä masennus pois.

 

Kiitos kun olet yksi meistä ja haluat puhaltaa tähän yhteiseen hiileemme!

 

 

Kaikella lämmöllä ja ystävyydellä;

Satu Löppönen