Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back -painikkeella

Suolakivilamppu

Jo vuosisatoja ihmiskunta on tiennyt suolan positiiviset vaikutukset ja sen käyttömahdollisuudet puhdistavana ja neutralisoivana aineena terveyteesi. Suolakidelamppu tuo monia positiivisia ominaisuuksia ja palan luontoa elinympäristöösi. Se tuo positiivista energiaa huoneeseesi lämpimällä valon hehkulla.

Suolakidelampun miellyttävä valo luonnonväreissä vaihtelee valkoisesta oranssiin parantaen henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi. Oranssi valo edistää hyväntuulisuutta ja rentouttaa sekä auttaa edistämään luovuutta ja tuo sinulle lisää elämäniloa.

Normaali positiivisten ja negatiivisten hiukkasten suhde päivittäisessä huoneilmassa riippuu monesta eri tekijästä, kuten ilmanpuhdistimista, tietokoneista, sähkölaitteista, tupakansavusta ja huonosta tuuletuksesta. Kaikki nämä ovat vastuussa rajusta positiivisten ionien kasvusta huoneilmassa.

Suolakidelamppu on uusi ja upea mahdollisuus saada aikaan ionitasapaino. Suola on negatiivisesti vapaiden ionien lähde ja tämä vaikutus on entistä voimakkaampi, kun suolakidettä lämmitetään hehkulampulla tai kynttilällä.

Suolakivi lamppu ehkäisee mm migreenin tyyppistä päänsärkyä tietokoneella ollessa, mutta myös itse migreeniä. Sillä on myös hoitava vaikutus atoppiseen ihottumaan ja astmaan. Nämä olivat vain esimerkkejä muutamista. Hyöty on paljon suurempi.

Näissä Valkoisen Noidan Puodissa myytävissä lampuissa, käytetyt suolakiteet ovat parasta valikoitua laatua, luonnonkiteitä ja ne ovat ainakin 250 miljoonaa vuotta vanhoja. Jokaisella suolakiteellä on oma muotonsa sekä värinsä ja siksi jokaisella valolla on oma yksilöllinen luonteensa ja vaikutuksensa.

Suolakidelamput on suunniteltu sisäkäyttöön eikä niitä saa käyttää kosteissa tiloissa eikä ulkona. Suosittelemme käytettäväksi kuumuutta sietävää 15 W uunilamppua alle 10kg lampuissa.

Valkoisen Noidan Puoti

Palomaantie 427

16800 Hämeenkoski

03-7340999 tai 050-5478205

www.karvaturri.com