Takaisin edelliselle sivulle selaimen Takaisin / Back –painikkeella

 

 

Hoitolastamme usein kysyttyä.

 

 

- Onko teillä luukut suoraan ulos tarhaan?

EI. Pidämme kontaktin eläimiin koko ajan.

Viemme ja tuomme ne tarhoihin, samalla lailla kuin lenkillekin. Emme halua, että eläin hoitaa itse itseään, vaan haluamme antaa sille kaiken huomion, mutta toki eläin tarvitsee rauhaakin.

 

-  Meneekö lisämaksua pyhäpäivistä, kuten joulu, juhannus ja jne. ... ?

No ei tietenkään !

 

- Meneekö lisämaksua lääkkeiden antamisesta hoitoajan yhteydessä ?

EI, johan hassuja kyselet.

 

-  Meneekö lisämaksua lenkittämisestä ?

EI, sehän kuuluu koiran perushoitoon ja luontaiseen tarpeeseen.

 

- Monta koirapaikka teillä on ?

8, emmekä lisä paikkoja edes ajattele, vaikka useat asiakkaat ovat toivoneet ja vaatineetkin jotta hekin pääsisivät. Haluamme säilyttää jokaiselle lemmikille/hoidokille yksilöllisen ja turvallisen hoidon ja vain näin takaamme, että jokainen hoidettava saa riittävän huomion ja tarkoitusperäisen hoidon. Emme halua, että eläin kärsii hoidon puutteesta vaan saa sen hoidon minkä olemme luvanneetkin. Jos paikkoja olisi enemmän resurssit, eikä vuorokausi riittäisi, kun siinä tuppaa olemaan vain 24 tuntia.

 

- Montako teitä on hoitolassa työskentelee ?

3 (Ari, Minna ja Satu) pääsääntöisesti + lisäksi satunnaisesti harjoittelija ja kesäisin 1 työntekijä. Me pyrimme pitämään kiinni siitä, että yhdellä ihmisellä on 4 perheen koirat (4 koiraa) joka on EU:n yksi toivomus/vaatimus ja meillä se täyttyy kevyesti kun ei ole kuin 8:n koirapaikkaa 3:lle työntekijälle.

 

- Onko hoitolan tilat eläinlääkäri tarkastanut ?

KYLLÄ, sehän kuuluu hyviin käytöstapoihin ja minusta se on ehdottomasti jokaisen hoitolan tehtävä. Minusta se on itsestään selvyys että näin tehdään, eikä sillä sinänsä ole mainos arvoa.